Estructura

La Jornada es desenvoluparà de forma online i presencial

A) SESSIÓ ONLINE – 21 novembre
Aquesta sessió es desenvoluparà a la tarda del 21 de novembre de 2018.
Totes les presentacions estaran gravades en vídeo i seran compartides al canal de Youtube de la Jornada. L’enllaç dels vídeos s’inclourà en el programa (al costat de cada títol).
Les persones assistents podran realitzar preguntes i suggeriments a través de la funció «comentaris» d’Youtube. Ponents i autors / es dels treballs presentats hauran d’estar connectats durant l’emissió de la seva pròpia ponència, i també caldrà consultar periòdicament aquest espai interactiu fins el 27 de novembre de l’2018.

B) SESSIÓ PRESENCIAL – 22 d’novembre
Acte d’inauguració oficial.
Les taules rodones formades per ponents convidats / es (per confirmar) es faran de forma presencial. Aquestes estaran programades en el matí i tarda del 22 de novembre de 2018.
Tot serà retransmès per streaming (els vídeos amb els enregistraments estaran disponibles a Youtube després de la trobada).
Podran assistir totes les persones inscrites prèviament en la jornada.

La Jornada sessió presencial del segon dia s’estructura en 4 sessions

 

 • SESSIÓ 1:
  PRÀCTIQUES I NOVES PRÀCTIQUES

Pràctiques, per dialogar sobre pràctiques de risc o de prevenció que no solen tenir un espai rellevant en els mitjans de comunicació (per exemple, el chemsex o el PReP).

 

 • SESSIÓ 2:
  APLICACIONS I ESTILS DE VIDA

Aplicacions, per analitzar-les en relació al VIH i la sida des de diferents perspectives: d’una banda, com a eines mèdica, d’apoderament o solidària, però, de l’altra, com útil que poden conformar estils de vida que poden repercutir en les pràctiques de risc, a la privacitat, a l’estigmatització i en la prevenció.

 

 • SESSIÓ 3:
  COMUNICACIÓ I CAMPANYES DE PREVENCIÓ

Comunicació, i, així, reflexionar sobre com tracten els mitjans de comunicació el VIH / sida, alhora d’avaluar les campanyes de prevenció.

 

 • SESSIÓ 4:
  VISIBILITZANT ALS INVISIBILITZATS

També expliquen, amb el propòsit de donar visibilitat a aquelles persones o col·lectius que viuen amb VIH i dels que no solen parlar en els mitjans de comunicació (drogoaddictes, dones, majors, llatins, presos, …).